HR23 SØGER SELVSTÆNDIGE FREELANCE KONSULENTER INDEN FOR HR.

HR23 søger løbende selvstændige konsulenter som ønsker at arbejde med transformation af strategiske HR projekter til målrettet HR virkelighed hos vores kunder.

Som selvstændig konsulent i HR23 kommer du til at beskæftige dig med spændende HR opgaver, der strækker sig over en bred portefølje. Konkret kan nævnes Teamudvikling, HR procesoptimering, Rekruttering, Trivselsprojekter, Coaching, Karriererådgivning m.m.

Om dig

Du har stor erfaring med HR og som selvstændig konsulent, har egen virksomhed og har arbejdet med dele eller alle dele af HR`s facetter som for eksempel: Uddannelse, HR udvikling generelt, Coaching, karriereudvikling, HR proces optimering, Rekruttering m.m.

Du er positiv, engageret, imødekommende, har humor og besidder masser af arbejdsglæde. 

Vi tilbyder

Udover en spændende og afvekslende hverdag med masser af udfordringer, tilbyder vi et positivt, sjovt og uformelt arbejdsklima med dygtige kollegaer. Vi er en ny opstartet innovativ HR virksomhed, der har et højt drive, lægger vægt på selvstændighed, engagement og empati.

Ansøgning

Send din ansøgning til info@hr23.dk vedlagt dit C.V. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 29 37 87 05

  

Hos HR23 lever vi vores kerneværdier hver eneste dag. Vores værdier er vores virksomheds fundament. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i de selvsamme værdier i samarbejdet med os. Vores kerneværdier er; ”Handlekraft, Hjerte og Hæderlighed”. Læs mere om vores værdier her hr23.dk/vaerdigrundlag.