Et lille udkast af HR23 referencer,

  

 universal-logo

“For mange medarbejdere til ikke at ha’ en HR ansvarligt, men for få, til at kunne ansætte HR på fuld tid”. Sådan ser situationen ud hos Universal Music. Det var lige her at HR23 passede ind. Top kvalificeret HR bistand, på en meget fleksibel HR outsourcing aftale. HR23’s evne til både at være nærværende i en enkelt medarbejder problemstilling, eller udviklende i en gennemgående trivsels analyse, har løftet vores HR kompetence op til et helt nyt niveau. Et niveau vi ikke selv kan nå, end ikke hvis vi ansatte en fuldtidsmedarbejder.

Morten Ingholt
Finance Director, Universal Music Group

 


 

QUOOKER SKANDINAVIEN A/S

”Vi bruger HR23 til forskelligartede opgaver, som spreder sig fra hjælp til HR udvikling som udfærdigelse og definering af vores mission og vision i ledelsesgruppen efterfulgt af en værdiworkshop med hele virksomheden. To gange har HR23 gennemført en grundig trivselsanalyse som sikrer vores fokus på medarbejdernes ønsker for en god og attraktiv arbejdsplads. Alle opgaver er udført med grundig forberedelse, integritet, fokuseret på gruppen og den enkelte. For en mindre og mellemstor virksomhed som ikke har disse strategiske HR ressourcer inhouse der føler vi, at vi får rigtig god værdi for den investeret tid og økonomiske ramme”.

René Steenbuch,
Indehaver, Quooker Skandinavien A/S

 


 

koebenhavn

“Vi benytter HR23 som vores business partner i ledelsen i.h.t. vores strategiske HR tiltag og ledelsesopgaver. Vi kan derfor give vores bedste anbefalinger til HR23 indenfor blandt andet organisationsudvikling, teamudvikling, udvikling af MUS systemer og professionel coaching. HR23, har været rigtig gode til at opbygge et indgående kendskab til vores virksomhed, vores medarbejdere og branche – og udfører løsninger på HR-strategiske udviklingsopgaver personligt, kreativt og med stor professionalisme. Vi vil til enhver tid anbefale HR23 som en fast professionel samarbejdspartner”.

Sune Bang
CEO, Kommunikationsbureauet København

 


 

fritzhansen   

“Vi vil give vores samarbejdspartner HR23 vores bedste anbefalinger inden for rekruttering og HR. HR23, benytter vi blandt andet som vores HR business partner indenfor rekruttering – opgaver som de altid løser hurtigt og professionelt, med stor integritet og altid i Fritz Hansen ånd. HR23 har den fordel, at de tilbyder deres kunder alle løsninger inden for HR og udvikling, hvilket giver dem det indgående kendskab til en organisation der kræves for – at kunne løse opgaverne professionelt”. 

Ulrik Thaysen
Global Retail Director, Republic of Fritz Hansen

 


 

nets

”Jeg kan give mine bedste anbefalinger til HR23 og Rikke Uldal for deres strategiske HR kompetencer. I Pandora A/S stod Rikke Uldal blandt andet for et strategisk globalt værdiprojekt, som blev udviklet, implementeret og professionelt eksekveret til stor succes for mere end 10.000 medarbejdere globalt. Derudover var Rikke involveret i flere af vores globale kompetence udviklingsprocesser med bl.a.  ophold på Harvard og professionelle session med ledelsesudvikling på dagsordenen.”

Hans Henrik Hoffmeyer
Senior Vice President, Nets Group