KPI/MUS SYSTEMER

HR23 hjælper både med at udvikle nye såvel revidere og optimere eksisterende medarbejderudviklingssamtale-systemer (MUS/PUS) for vores kunder. Vi sikrer, at vores kunder får et 100% tilpasset og skræddersyet KPI/MUS system til netop deres behov, krav og forventning til output.

Enhver virksomhed med respekt for sig selv sikrer, at der bliver dannet et fornuftigt grundlag for at iscenesætte og strukturere dialoger mellem leder og medarbejder. Spørgsmålet er blot, hvordan disse dialoger iscenesættes. For lever de allerede eksisterende mus-samtaler op til forventningerne? Medfører samtalerne, at medarbejderne rent faktisk også udvikler sig? Og får lederne i virkeligheden den feedback som der ønskes?

Yderligere, kan man spørge til, hvordan virksomhederne efterfølgende bruger den nye viden fra samtalerne i virksomhederne?

HR23 har specialiseret sig i at skræddersy KPI/MUS-systemer til netop din virksomhed, da der er en række dokumenteret erfaring for, at det velkendte standardiseret årlige MUS set-up ikke virker for alle. Derfor har vi bygget vores system op på kvartalsvise samtaler med fokus på afdelingens KPI’er udover de “bløde spørgsmål”. Vores system kræver 4 samtaler om året.

HR23 har mange års erfaring i hvad der virker og hvad der ikke virker.