COACHING

HR23 konsulenter har mange års erfaring i personlig coaching af topledere, ledere og medarbejdere. Vores kunder får tildelt deres helt egen personlige coach.

HR23 vil gennem en personlig proces, assistere dig til at finde ud af, hvad der virkelig driver og motiverer dig til opnå dine mål. Vi har den største interesse i, at du skal lykkedes. Vi hjælper dig med at holde fast i din højst mulige professionalisme og støtter dig kontinuerligt i at levere en konsekvent og engageret indsats via perspektivering og dialog.

HR23 hjælper dig til at holde fokus på de mål, du ønsker. Måske, er det afklaring af valg, som du skal træffe. Måske, mangler du redskaber til at overvinde tilbagevendende forhindringer. Måske, mangler du hjælp til at tage den viden og de værktøjer, du har og få dem anvendt effektivt.

Du har yderligere mulighed for at få udarbejdet en personprofil analyse, som er et værktøj til at forstå dig selv, dine kompetencer og hvad der er dine præferencer og fremadrettet er dine udviklingsbehov.